NAJBLIŻSZE IMPREZY

AKTUALNOŚCI

  • Bakepol – targi dobre jak chleb

     

     
     
     
    Zakochani w zdrowiu, czyli Forum Piekarskie –Zdrowe Pieczywo
     
    Niezmiennie z miłości do chleba, który niesie wartości odżywcze i najlepsze emocje -organizatorzy lobbować będą zupełnie nowe postawy u piekarzy. Bo piekarz to zawód, który wymaga ogromnej odpowiedzialności – żywienie ludzi zobowiązuje do sumienności. Jednak tym, czym najczęściej może zjednać klientów, to serce i pasja z jaką podchodzi do swojej pracy. Współorganizowane ze Stowarzyszeniem Rzemieślników Piekarstwa RP Forum Piekarskie Zdrowe Pieczywo, to miejsce gdzie bezpłatnie będzie można skorzystać z inspirujących, wręcz instruktażowych pokazów. Zachęcamy piekarzy do skorzystania z możliwości interakcji, jakie daje Forum. Organizatorom zależy na tym, aby Goście nie byli tylko słuchaczami, ale przede wszystkim aktywnymi uczestnikami Forum. To tam, m.in. Mistrz Wiesław Kucia zaprezentuje rozwiązania, dotąd w Polsce nie stosowane.
     
    Czekoladowe Fantazje dla profesjonalistów
     
    Specjalna strefa, gdzie dzięki współpracy z Master Martini udało się zgromadzić fantastycznych cukierników, pasjonatów i mistrzów, którzy wirtuozerią, kunsztem oraz doskonałym rzemiosłem zaczarują czekoladę w monoporcje, nowoczesne desery, antygrawitacyjne torty 3D, a praliny w ich wykonaniu sprawią, że zwiedzający targi Bakepol, będą obezwładniać smakiem swoich klientów niczym Juliette Binoche w kultowym filmie „Czekolada”.
     
     
    Do wygrania cenne nagrody
     
    II Mistrzostwa w Formowaniu Drożdżówki Jedną Ręką – konkurs stał się wydarzeniem cyklicznym. W ubiegłym roku pomysł został tak dobrze przyjęty, że organizatorzy kontynuują zabawę w Lublinie podczas targów Bakepol. To niesamowite, medialne show, w którym może wziąć udział każdy cukiernik lub piekarz. A każdy z uczestników wyjeżdża z nagrodami: od drobnych upominków, które przydadzą się w codziennej pracy po genialny mikser planetarny, jako nagroda dnia. Czy ktoś, w Lublinie, pobije ubiegłoroczny poznański rekord Pana Łukasza Garwy z Cukierni Branch, który wykręcił dziesięć drożdżówek w 53 sekundy? Organizatorzy zachęcają do trenowania przed przyjazdem na targi. Jest o co walczyć!
     
    Smaczny międzynarodowy schyłek lata podczas Bakepol
     
    Zbliża się okres urlopowy, a targi Bakepol odbędą się na początku września (9-12.09.2017). Warto już dziś zarezerwować czas i przyjechać do Lublina. Na targi na pewno przybędą piekarze i cukiernicy zza wschodniej granicy. To fantastyczny potencjał do nawiązania relacji międzynarodowej wśród rzemieślników. A feeria smaków, sposobów i pomysłów, jakie czekają na piekarzy, cukierników, restauratorów, niewątpliwie udzieli odpowiedzi na wiele pytań biznesowych, rozwiązań produktowych i procesowych w produkcji, ale przede wszystkim relacje, które się zbuduje podczas spotkań na targach Bakepol, procentowały będą rozwojem osobistym, rzemieślniczym, a w konsekwencji sukcesem piekarni, cukierni, restauracji.
     
    więcej na www.bakepol.pl
     
     (źródło: Międzynarodowe Targi Poznańskie) 
     
     
    Wstecz

 

 

"Było... nie minęło"

Spotkanie z historią

 

21-22 października 2017

 

 


 

 

 

 

Zobacz Targi Lublin SA w serwisie mojekonferencje.pl

Zobacz Targi Lublin w serwisie salebiznesowe.pl

 

 



KOMUNIKAT
Informujemy, że firmy EXPO GUIDE i Construct Data bez naszej zgody posługują się w swojej ofercie nazwą Targi Lublin oraz nazwami poszczególnych imprez targowych, których jesteśmy organizatorem.
Targi Lublin S.A. nie są związane umową z tymi firmami i nie odpowiadają za żadne ich zobowiązania.
 


 

© 2017 Targi Lublin S. A. Wszelkie prawa zastrzeżone.